BIO LOGIC SWEDEN


Den lilla kliniken med

den stora tekniken

Vår filosofi


Verksamheten grundandes år 2019 av Daniel och Victoria  med ett tydligt mål att kunna erbjuda sina kunder de senaste behandlingarna inom sina respektive fält.

Vårt mål för varje specifik kund är att förbättra individens fysik, återhämtning och  hälsa.

Visionen är att arbeta brett i en växande marknad men samtidigt smalt med en skräddarsydd och specialiserad kompetens inom respektive segment.


Genom att endast erbjuda kvalitetssäkrade produkter och vetenskapligt bevisade tekniker garanterar Bio Logic Swedens tjänster som vi genuint tror på och stolt står bakom. 

Behandlingar i världsklass


Våra behandlingar är handplockade för att skapa ett sortiment av de senaste och mest spänannde behandlingarna.  All vår teknik är EU och FDA godkända samt all vår personal är utbildade och certifierande inom deras arbetsområden.

Victoria

Kvinnan bakom namnet på företaget.  Leg.sjusköterska med flera års erfarenhet inom branchen både inom akutvård samt som injektionssjukskötersk. Victoria är stationerad på Lidingö där vi bedriver alla injektionsbehandlingar tillsammans med  verksamhetens övriga skönhetsbehandlingar.


victoria@biologicsweden.se

073-550 92 72

Daniel


Licenserad PT

Ansvarig för Bio Logic Swedens avdelning

inom Hälsa, Träning och Vård. 


Med lång erfarenhet som Pesonlig Tränare och Instruktör inom träning och hälsa står Daniel i spetsen för Bio Logic Swedens senaste avdelning. Med fokus på att effektivisera träning och förbättra hälsa och återhämtning arbetar Daniel på att ta knyta de senaste behandlingarna och den nyaste tekniken inom branchen till verksamheten. 


daniel@biologicsweden.se 

076-319 40 89
Följ oss på Instagram